Aanbevelingen

"Ik ken Patricia Liem sinds tien jaar. Mijn ervaring is dat zij binnen dezelfde dag mijn vragen en verzoeken naar volle tevredenheid afhandelde. Ik kan ten zeerste de ondersteuningsservices van Patricia aanbevelen."
Héctor Medina, anesthesioloog, Stichting Medina Care

"Patricia Liem ken ik al heel lang als iemand die snel en makkelijk structuur in een organisatie kan aanbrengen. Zij kenmerkt zich door haar flexibiliteit, goede contacten met alle betrokkenen en vooral oplossingsgerichtheid. Deadlines worden dan ook altijd gehaald en oplossingen functioneren altijd naar ieders tevredenheid. Het inhuren van Patricia voor welke opdracht dan ook binnen uw vakgroep, verzekert u van een uitstekende ondersteuning en het behalen van de door u gewenste resultaten."
Christiaan Keijzer, anesthesioloog, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis Amsterdam 

"Ik ken Patricia ruim 14 jaar en werkte veel met haar samen op diverse onderdelen zoals richtlijnontwikkeling, de oprichting van aandachtsgebieden en secties en de organisatie van bijeenkomsten en congressen. Patricia is iemand die oplossingsgericht en creatief meedenkt over de opzet en implementatie van ideeën en gedegen werk aflevert. Zij kan leiding geven, is van vele markten thuis en komt haar afspraken na. Ik ben ervan overtuigd dat zij voor potentiële opdrachtgevers van veel waarde kan zijn."
Prof.dr. G.J. Scheffer, afdelingshoofd Anesthesiologie, Pijn- en Palliatieve Geneeskunde, Universitair Medisch Centrum St. Radboud Nijmegen 

"Voor het schrijven van haar meerjarenbeleidsplan wilde het NVvP-bestuur een stakeholdersanalyse uitvoeren. Zelf hadden wij daar op bureauniveau  niet de tijd voor. Daarnaast wisten wij niet of objectiviteit geborgd zou zijn als eigen bureaumedewerkers vragen zouden stellen  aan partijen waar ze in de praktijk mee samen werken. Daarom was ik op zoek naar een deskundig iemand die binnen korte tijd interviews kon houden en er een samenhangend verslag van maken. Vanwege haar achtergrond in de zorg en in het verenigingswezen, heb ik Patricia gevraagd of ze mij hierin kon helpen.  Patricia is een prettig persoon die, door de juiste vragen te stellen aan haar opdrachtgever, aan een paar woorden genoeg heeft. Ze heeft de opdracht zeer deskundig en accuraat uitgevoerd. Het NVvP-bestuur heeft door de analyse een helder beeld gekregen van haar (strategische) positie in het veld en de mogelijkheden voor verbetering van de samenwerking. ‘Patricia: Hartelijk dank voor je hulp. Ik kan iedereen die op zoek is naar een effeciciente, deskundige adviseur aanraden jou in te schakelen!’'
Noortje Sax, Directeur NVvP